lørdag 2. februar 2019

Чи вплинула Марія на Боже "ЗАРАЗ"?

Я ставлю це питання в контексті заклику перебувати "у стані боєготовності" (1). Безсумнівно, Марія зіграла важливу роль як та, яка народила Сина Божого. Її готовність до цього зробила її життєво важливим учасником Божого ЗАРАЗ. Однак сьогодні я зосереджуся на її ролі в першому диві Ісуса.

Це сталося на весіллі в Кані. Коли Марія почула прикру звістку про те, що у господаря кінчається вино ще до закінчення весільного святкування, вона розповіла про це синові. І дещо різко Ісус відпустив її, сказавши::

Відрік їй Ісус: «Що мені, жінко, - а й тобі? Таж не прийшла година моя!»
Івана 2:4
Коли Ісус сказав: "Моя година ще не настала – - це каже мені про те, що він все ще чекав на "ЗАРАЗ" від Свого Батька. Так що ж змусило Ісуса змінити свою думку?

Я вірю, що це була Марія – не через її звернення до Ісуса з цією проблемою, але через слова її слугам: “Робіть все, що Він скаже.”

Марія не бачила, аби Ісус творив чудеса, але вона зберігала багато сказаних слів про Нього в своєму серці. Вона вірила в Нього і показувала це на вчинках і словах. Така віра чіпає серце сина за живе. Як Марія по вірі дала фізичне народження Ісусу, так і її віра й любов дали народження місії, заради якої Він прийшов .

Я вірю, що віра і любов все ще торкаються серця Сина.
"Манна" на сьогодні:

Віра і Любов можуть перетворити "ЗАРАЗ" в Божий момент.
В наступних блогах я продовжу ділитися думками про те, як ми можемо вплинути на Боже 'ЗАРАЗ'. (2)
------------------------------
(1) Чи знаєте ви, що таке молитва?
(2) див. також “Настав час”

Ingen kommentarer: