lørdag 12. januar 2019

Чи знаєте ви, що таке молитва?

Ймовірно хтось подумає: 
"Хіба не всі знають, що таке молитва"?

Якщо ви запитаєте мене, чи знаю я, що таке молитва, я відповім: - Так, трохи знаю. Причина, по якій я лише трохи знаю, полягає в тому, що тема молитви безмежна. Мені ще багато що треба дізнатися про молитву і споглядання, живучи поруч з Ісусом, і я також вчуся від інших віруючих з усього спектру деномінацій.

Для мене молитовна подорож була довгою та це був шлях дослідження, який ще не прийшов до свого кінця. Коли Ісус йшов разом зі своїми учнями в Єрусалим, учні зіштовхнулися з ситуацією, з якою вони не могли впоратися. Тому, коли вони запитали: “Чому ми не могли?"- Ісус відповів:

Цей же рід не виходить інакше, як тільки молитвою й постом.
Від Матвія 17:21
Таким чином Ісус частково обґрунтував, чому учні не могли "вигнати" демона. Раніше у своєму служінні учні знаходилися з Ісусом, коли Він молився. Потім один з учнів сказав: Господи, навчи нас молитися, як і Іван навчив своїх учнів. (1)

Ісус у відповідь навчив їх Господній молитві . Під час Адвенту я ділився трьома роздумами на тему цієї молитви і повернуся до елементів цієї молитви пізніше. Однак, навчивши учнів молитві, Ісус продовжив:

Просіть, і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам! Бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а тому, хто стукає відчинять.
Луки 11:9-10
Будь ласка, розмірковуйте над цими віршами на цьому тижні. Я повернуся до них наступного тижня.

"Манна" на сьогодні:

Мені завжди потрібно більше дізнаватися про молитву
-----------------------
*«Я думаю, нам потрібно бути готовими до того що Бог бажає зробити з нами та через нас. Це заклик до молитви, заклик до святості та заклик до готовності вступити у боротьбу зараз. Це заклик вкрай нагальний і не можна його знехтувати. Чоловіка, жінкам та дітям потрібен Ісус».
Генерал Брайан Педдл
1) Луки 11: 1

Ingen kommentarer: