lørdag 9. mars 2019

Надія в пеклі!

Влад
Багато років тому я вперше зустрів Віллі. Він проповідував Євангеліє на вулиці в денний час та роздавав харчові пакети людям, які ночували на вулиці. Його свідчення було простим:

 "Оскільки я знав зло, і життя було пеклом я повірив що небеса та добрий Бог мають десь там існувати. Я шукав Його, і знайшов!”

Деякі люди перживають пекло на землі. 
Я згадав про це, коли в черговий раз зустрівся з ув'язненими, які відбувають довічне ув'язнення в Молдові. Один з них, Влад, став прихильником Армії Спасіння і подарував мені картину, яка змусила мене задуматися про свідоцтво Віллі.

Живопис Влада
Влад шукав Бога і через Ісуса Христа знайшов Його, коли був у 'пеклі'. Багато хто з його товаришів зробили те ж саме.

Хтось подбав, і хтось дбає. Минулого тижня я писав, що турбота впливає на Боже ЗАРАЗ. Влад знає, де він живе, і це не "пекло", хоча умови навколо нього не змінилися. Влад живе у Христі. До речі, він дозволив мені поділитися цим з вами, а керівництво тюрми дозволило нам фотографувати. Багато хороших люди, зокрема всередині системи, працюють над поліпшенням умов утримання ув'язнених в країні. Є навіть надія, що в закон будуть внесені поправки, аби в'язні, які відбувають довічне ув'язнення, могли бути достроково звільнені до того, як Бог забере їх на небеса. І ми молимося і сподіваємося разом з ними.

Публікуючи цей пост з надією на те, що ви, які переживають важкий час, можливо ви навіть називаєте це 'пекло', повинні знати, що завжди є надія на Ісуса Христа:

Бо ми надією спаслися. Коли ж хтось бачить те, чого надіється, то це не є вже надія; бо що хтось бачить, хіба того надіється? Якже ми сподіваємося, чого не бачимо, очікуємо його витривало. Так само й Дух допомагає нам у немочі нашій; Про що бо нам молитися як слід, ми не знаємо, але сам Дух заступається за нас стогонами невимовними.
Римлян 8:24-26 
"Манна" на сьогодні:
Надія є!

Ingen kommentarer: