lørdag 15. desember 2018

Адвент – в очікуванні чогось більшого!

Минулого тижня коли я запитував: "Чого я чекаю?"- Я відповів: "Нехай прийде Царство Твоє!".
Звичайно це напряму пов'язано з майбутнім святкуванням пришестя Царя царів.

Проте це не повинно закінчуватися святкуванням пришестя Христа, яке відбулося більше 2000 років тому; або пришестям Христа в або через Його тіло віруючих сьогодні. До тих пір, поки Христос не повернеться в кінці віку, те, чого я чекатиму і жадатиму можна охопити ось такою молитвою:

“Хай буде воля Твоя!”
Матвія 6:10
Добру Новину про волю Бога звістив Ангел при народженні Ісуса:
"народився вам Спаситель!”
Луки 2:11
Вся мета "Різдва" полягала в тому, щоб дати світові Спасителя, аби кожен, "хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне"(1). Коли перші християни молилися молитвою Господньої, вони знали, що найбільше бажання Бога - це: "Бог наш Спаситель, ... хоче, щоб усі люди спаслися і прийшли до розуміння правди" (2).

В очікуванні звершення Божої волі, я зіштовхуюся з певним викликом, коли я вже знаю в чому полягає Його воля. Було б простіше, якби я не знав і міг би запитати Його про це. Я не можу просити Його врятувати світ, тому що Він вже зробив це. Проблема в тому, що так багато людей у світі не знають цієї істини. Коли я знаю волю Бога і що Він вже зробив свою частину, я найбільше наближаюсь до того, аби зробити щось зі своїми знаннями. Коли я в очікуванні адвенту то я молюся: “Хай буде воля Твоя!". Дуже ймовірно, що рішення знаходиться в

"Манні" на сьогодні:

Іноді ключ до відповіді на молитву знаходиться в моєму серці.
-----------------------------------------
(1) Івана 3: 16б
(2) 1 Тимофія 2:4

Ingen kommentarer: