torsdag 10. november 2011

Men for meg er det bare én!

Jeg har ikke problemer med å se at det er mange vakre kvinner, men for meg er det bare én. Det er et valg jeg har gjort og jeg har aldri angret på det.

På grunn av arbeidsoppgavene vi har, hender det ganske ofte (for ofte…) at vi befinner oss langt fra hverandre geografisk. Selv om jeg lengter, opplever jeg likevel at vi er nære hverandre – til og med når vi befinner oss på forskjellige kontinenter.

I dag er det ikke et kontinent som skiller oss - kun en fjord og 150 km, og jeg treffer Magna igjen i ettermiddag. Vissheten om det gjør at jeg gleder meg allerede.

Bildet om forholdet mellom ektefeller er ofte brukt i bibelen. Dagens ord handler ikke om det, men fikk meg likevel til assosiere slik jeg har gjort:
  Det finnes nok såkalte guder i himmelen eller på jorden, ja, det er mange guder og mange herrer.
  Men for oss er det én Gud, vår Far.
  Alt er fra ham, og til ham er vi skapt.
  Og det er én Herre, Jesus Kristus.
  Alt er til ved ham, og ved ham lever vi.

  1 Kor 8:5-6
For meg er det bare én Gud og én Herre. Det er et valg jeg har gjort og det har jeg heller aldri angret på, for jeg lever ved ham. Det hender nok at det kan virke som om vi er på forskjellige kontinenter, men han oppleves likevel nær. Vissheten om at det kommer møtepunkter med sterkt nærvær gjør at jeg gleder meg allerede....

1 kommentar:

Magna sa...

Og for meg er det også bare en!