lørdag 2. mars 2019

A influențat grija momentul lui Dumnezeu "ACUM"?

Când am fost cadet în Sesiunea Biruitorii 1974-76 în Londra, campania "Pentru numele lui Dumnezeu AI GRIJĂ" se concentra pe crearea profilului Armatei Salvării. În 2019, aproape 45 de ani mai târziu, Armata Salvării din România celebrează 20 de ani de slujire. Ei au ales "Dragoste și Grijă", pentru a descrie misiunea noastră.

Eu cred că dragostea și grija va influența momentul lui Dumnezeu "Acum", și din nou mă întorc la evanghelia lui Ioan pentru suport biblic.

Cinci oameni care l-au iubit foarte mult pe Isus nu l-au abandonat nici în cele mai întunecate momente ale sale. Printre cei cinci au fost Maria și Ioan. Micul grup și-a arătat grija tot drumul până la piciorul crucii. Când Isus i-a văzut stând acolo, sunt sigur că el a avut grijă de toți cinci așa cum are grijă de întreaga omenire. Cu toate acestea, în ultima luptă a vieții sale, el a exemplificat ce este grija atunci când s-a întors la mama lui și la Ioan și le-a cerut să aibă grijă unul de altul ca mamă și fiu.

Sunt convins că oferirea și acceptarea unei îngrijiri a influențat cel mai important moment al lui Dumnezeu "Acum" în eternitate = exclamarea lui Isus:

„S-a terminat!”
Ioan 19:30
În norvegiană există un singur cuvânt pentru „terminat” care se traduce „adus la finalizarea completă” sau „este îndeplinit”. Iubirea și îngrijirea reciprocă a îndeplinit misiunea. Viața nu poate exista fără dragoste și grijă. Eu nu pot să îmi arăt grija dacă eu nu sunt capabil de a primi îngrijire, și eu nu te pot iubi dacă eu nu sunt capabil de a primi dragoste. Când dragostea și grija sunt eliberate, vedem cum momentul lui Dumnezeu "Acum" devine realitate și face ca îndeplinirea misiunii să se apropie tot mai mult.

„Mana” pentru astăzi:

Pentru numele lui Dumnezeu, aveți grijă!

Ingen kommentarer: