lørdag 6. oktober 2018

Un singur Duh

După o lungă pauză, mă întorc la blogul meu săptămânal, și voi continua cu reflecții pe tema „vrednic de chemarea pe care am primit-o” ca un singur trup.
Este un singur trup şi un singur Duh, aşa cum şi voi aţi fost chemaţi la o singură nădejde,
Efeseni 4:4
Ultima postare în șase limbi a fost în ultima zi a lunii iunie. De atunci multe lucruri s-au întâmplat în viața mea. În timpul concediului nostru în țara natală am avut posibilitatea să petrec mai mult timp împreună cu familia mea și cu tatăl meu înainte ca Dumnezeu să-l promoveze spre glorie. De asemenea a fost bine să conduc înmormântarea lui și să sărbătoresc viața lui înainte înainte de întoarcerea la birou din această săptămână.

Tatăl meu a fost nu numai tata, el a fost un coleg ofițer, un frate în Hristos, și un mijlocitor pe care puteam conta în vremuri grele, precum și unul care s-ar bucura cu mine când am văzut pe Dumnezeu intervenind în propriile noastre vieți, precum și viața altor oameni și situații. Am fost de același Spirit, un Duh. Chiar și în lupta de pe patul de moarte am simțit confirmarea pe care Pavel a descris-o în acest fel:
Duhul Însuşi depune mărturie, împreună cu duhul nostru, că suntem copii ai lui Dumnezeu.Romani 8:16
Sunt atât de recunoscător lui Dumnezeu că acest tip de relație poate fi găsit cu fiecare credincios născut din nou. Uneori, nimic nu trebuie să fie spus, știm doar că suntem din același Duh– noi suntem trupul lui Hristos.

Mana pentru astăzi:
Ca unul într-un singur Duh, îl putem face cunoscut pe Isus în întreaga lume.

Ingen kommentarer: