lørdag 6. oktober 2018

Один Дух

Після тривалої перерви, я повертаюся зі своїм щотижневим блогом, і продовжу роздумами про життя, "гідне того призначення, що ми отримали" як одне тіло.
Одне тіло, один дух, як і були ви покликані в одній надії вашого покликання.
До Ефесян 4:4
Останній запис на шести мовах був розміщений в останній день червня. З тієї пори в моєму житті багато чого відбулося. Під час нашої відпустки на Батьківщині мені вдалося провести багато часу разом з родиною та своїм батьком, перш ніж по Божій волі він пішов з життя. Також добре, що я зміг провести його в останню путь й вшанувати його пам'ять, перш ніж ми повернулися на цьому тижні в офіс.

Мій батько був не лише моїм татом, а й колегою-офіцером, дорогим братом у Христі та посередником, на кого я міг розраховувати у важку хвилину, а також він був тим, хто міг порадіти зі мною, коли в нашому власному житті й в житті інших людей, в ситуаціях бачили втручання Божої сили. Ми були однакового Духа, одного Духу. Навіть у його боротьбі на смертному одрі, я відчув підтвердження тому, як Павло зображує це:

Сам цей Дух свідчить разом із нашим духом, що ми - діти Божі;
Рим. 8:16
Я так вдячний Богу, що саме такі відносини може мати кожен народжений згори віруючий. Іноді нічого й не треба казати; ми просто знаємо, що ми від Одного і того ж Духа, ми - Тіло Христове.

'Манна' на сьогодні:

Як один в одному Дусі, ми можемо зробити Ісуса відомим на весь світ. 

Ingen kommentarer: