mandag 1. januar 2018

Det gamle er borte, se, det nye er blitt til!

ENGLISH
Da jeg åpnet www.biblegateway.com i morges, inneholdt dagens vers de ordene jeg har valgt som overskrift. Det fins mange vers i Bibelen som passer for Nyttårsdag, men jeg kan ikke huske at jeg noen gang har brukt dette verset i begynnelsen av et nytt år.

I løpet av morgenen lyttet jeg også til en radio-reporter som spurte folk på gata om de hadde noen nyttårsforsett. En mann sa noe i denne retning: "Jeg vil la ham som vi akkurat har feiret fødselen til ta mer kontroll over mine ødeleggende tanker og ord - jeg er frelst forstår du!" 

- Jeg tror at han som ‘vitnet’ hadde opplevd det dagens vers beskriver:
«… den som er i Kristus, er en ny skapning. Det gamle er borte, se, det nye er blitt til!»
2 Kor 5:17
Det handler om å leve det nye livet i Kristus. Å leve er å være i bevegelse, og det er denne bevegelsen, denne framdriften eller momentumet om du vil, jeg vil beholde i oppdraget vårt når vi går inn i hver ny dag, hver ny uke, hvert nytt år – for det er det som det nye livet handler om!

Dagens ‘manna’:

Det nye livet i Kristus er allerede her, la oss leve det!
------------------------------
I 2018 er det min hensikt og mitt ønske å blogge ukentlig på flere språk. Disse blogg-innleggene vil bli publisert på lørdager, og det første kommer 6. januar. «La oss bare, så langt vi er kommet, fortsette i samme spor!» Fil 3:16 

Ingen kommentarer: