torsdag 26. april 2012

Sandwich-fyllet


To skiver uten pålegg blir fort ganske tørt. Selv om de to profetiene jeg har presentert de siste dagene er inspirerende, kan det fort bli et spørsmål om hvordan vi skal få det i oss – de blir først en sandwich når fyllet er på plass. For meg kom det på plass da Janet Munn delte visjonen da hun og hennes mann Richard ble ledere for International College for Officers:
For mitt hus skal kalles
et bønnens hus for alle folk

Jes 56:7

Etter hvert oppdaget de at dette gjaldt hele bevegelsen. Da jeg hørte dette, opplevde jeg igjen at dette er profetisk – og bildet av sandwichen var komplett. Dersom vi skal oppfylle vårt oppdrag, dersom vi skal få flere åndelige barn, utvide området for vårt telt, bosette oss i øde byer og gå med hevet hode, kan det utelukkende skje ved at det fylles med bønn. 

Det forunderlige er at hver gang jeg har merket at dette er profetisk for vår tid, har det blitt bekreftet i den påfølgende kongressen. Det skjedde i 2000 med Gowans som taler, i 2003 med Gaither. Også i 2012 ble fokus satt på Jesaja 56, og denne gang var det Kommandør Sue Swanson som kjente seg ledet til å tale om at Herrens hus skal være en bønnens hus for alle, og også i 2012 var jeg tolk (1).

Da Jesus kom til Jerusalem oppsøkte han Templet og renset han "bønnehuset" fordi mennesker ble stengt ute. Når han besøker din og min by, kommer han til det templet som er hans tempel i vår tid - sin kropp. Også der sjekker han om det er rom for alle i "bønnehuset". Det skal være det for at Guds rike skal komme. 
Det er en livsviktig sandwich. Når jeg tar spiser den, blir den en del av hele meg og først da kan jeg bidra til at profetien får sin oppfyllelse.

 
Dagens ’manna’:
Herrens hus er et bønnens hus for alle!
NB innlegget er revidert per 16. mai 2016
-------------------------------------
(1) Det er egentlig ikke så viktig at det var jeg som tolket, men dersom jeg skulle ha talt selv, ville jeg helt sikkert ha talt om det som var viktig for meg på de aktuelle tidspunktene. Sommeren 2000 var det Gowans definisjon av FAs oppdrag, i 2003 var det profetien om å få "flere barn og utvide område for teltet" - og hele våren 2012 (og mange ganger siden)  delte jeg den profetiske sandwichen med fokus på "fyllet".

Ingen kommentarer: