lørdag 27. januar 2018

Хто я?

На Різдво я отримав дуже хорошу книгу. Її автор родом зі Швеції. Він пише глибокі книги на християнську тематику. Протягом багатьох років він проповідує на конференціях для людей будь-якого віку. Він пише, що вже багато років молиться за людей. Однак, останні десять років він питає людей, чому вони виходять на молитву, і більшість відповідає: 
«Тому що я не знаю, хто я!»
Одним з наслідків третього руху, зішестя Святого Духа в день П'ятидесятниці, було те, що віруючі набули нової сутності. Раптом вони усвідомили те, що вони не тільки спасенні у Христі, але й відтепер Дух Христа поселився в них. Віруючі стали тілом Христовим. Хліб небесний більше не обмежувався одним хлібом. У день П'ятидесятниці цей хліб був розділений на 120, а через кілька годин ще на 3000.

Павло чудово це відзначає:

Бо як тіло одне, але має членів багато, усі ж члени тіла, хоч їх багато, то тіло одне, так і Христос. Бо ми всі одним Духом охрищені в тіло одне, чи то юдеї, чи геллени, чи раби, чи то вільні, і всі ми напоєні Духом одним. Бо тіло не є один член, а багато.
1 до Коринтян 12:12-14
Коли ми усвідомлюємо цю частину нашої сутності, преломлення небесного хліба в нашому світі триватиме й надалі по мірі того, як у 2018 році ми поширюватимемо по всьому світу Його сутність, як живе таїнство. З нашим подальшим рухом у цьому напрямку Божа рушійна сила, Божий моментум триватиме. Є щось ще більше, що триматиме нашу сутність у русі – ви зможете прочитати про це в наступному блозі.

Сьогоднішня "манна":

Я рухаюся як переломлений хліб Христа
-----------------------------------------------

Ingen kommentarer: