fredag 1. september 2017

Ny ordre og total avhengighet

Fra 1. jan 2018 har Generalen gitt oss ordre som territorialledere i Øst Europa. Det innebærer økt ansvar, men vi blir fortsatt boende i Chisinau hvor vi har bodd siden 28. juli 2015 i tillegg til de tre årene vi bodde her fra 2004 til 2007.

Vi er takknemlige for tilliten, men ydmyke for oppgaven. Da Stabssjefen informerte at han ønsket en samtale med oss, ble jeg enda engang, og på en pussig måte (takk Thomas - du visste det ikke, men ble en brikke i Guds timing), minnet om verset i Jesu undervisning om vintreet: 

«…uten meg kan dere ingen ting gjøre.» Joh 15:5b. 

Det er sant for alt vi gjør i Guds rike og for alle ordrene vi har mottat. Det er han som er oppdragsgiver, og om jeg ikke lar ham virke gjennom meg blir det jeg gjør i beste fall praktisk vedlikehold av organisasjonen.

Vi er glade for at vi enda i fire måneder skal få jobbe sammen med de nåværende territoriale lederne, Rodney og Wendy Walters. Vi har forsøkt å støtte dem i deres arbeid, og har opplevd enorm støtte fra dem i det ansvaret vi selv har hatt, og ikke minst personlig etter terroraksjonen i Istanbul i jan 2016. Vi vil savne dem som ledere og venner og ønsker dem Guds rike velsignelse når de fra 1 jan 2018 overtar som territoriale ledere i Singapore, Malaysia og Myanmar. Vi unner dem også å komme nærmere hjem – selv om det fortsatt er en flytur på 8 timer.

Vi er glade for at vi har et godt team av gode medarbeidere både på hovedkvarteret i Chisinau og i Romania, Moldova, Ukraina og Georgia. Takk for forbønn for Frelsesarmeens oppdrag i hele territoriet, for alle våre medarbeidere og for oss. Vi vet veldig godt at «...uten Ham kan vi ikke gjøre noe!»Ingen kommentarer: