lørdag 7. august 2010

Hellighet og Afrika kaller!

I dag begynner jeg på reisen til Kenya. Jeg kommer til være underveis i et drøyt døgn og ankommer Kakamega i morgen kveld.

På mandag begynner en ukes hellighetsseminar * sammen med nærmere 50 kenyanske Frelsesarméoffiserer.
Jeg gleder og gruer meg. Jeg trenger forbønn!!!

Dette blir også den siste bloggen i denne serien om hellighet. I og med at det er usikkert om jeg får tilgang på internett de neste dagene, blir det med unntak av søndag 15. pause på bloggen fram til 18. august.

Hvert opprop fra "The Spiritual Life Commission" (se Hellighet og mangfold) ble etterfulgt av en erklæring. De er skrevet i flertall, men jeg har gjort erklæringen som følger oppropet om hellighet til "min":

Jeg stadfester at Gud stadig ønsker og befaler at hans etterfølgere skal være hellige. Det var for dette Kristus døde og stod opp, og for dette ble Ånden gitt. Mitt mål er derfor å motta den gave som Gud har gitt meg i den helligheten som er i Kristus. Jeg bekjenner at jeg i perioder ikke har innsett hvilke praktiske konsekvenser et kall til hellighet vil få for mine relasjoner, og det samfunn og den bevegelse jeg tilhører. Jeg åpner meg for helligheten i den visshet at det er mulig utelukkende ved at den Hellige Ånds kraft får skape sin frukt i mitt liv.

* Brengle-Institute

Ingen kommentarer: