lørdag 6. april 2019

Радикальне перевтілення

Євангеліє не просто приносить життя, воно приносить кардинальні переміни. Це відбувається саме тому, що життя, яке воно приносить, - це "нове" життя. Людина, яка приймає спасіння, стає новим творінням (1). Віра в Євангеліє (2) передбачає впевненість в тому, що слово натхненне Богом, воно " богодухновенно "(3).
Саме поєднання Євангелія і Святого Духа є ПЕВНОЮ силою перевтілення. Слово Боже дає багато хороших порад і вчить нас жити. Це все добре і може навіть принести деякі зміни. Тим не менш, існує велика різниця між тим, щоб носити "маску" і піддатися тотальному "перевтіленню", скерованому Духом через Його Слово.

"Перевтілення" відбувається, коли слово Боже стає частиною мене і стає тим, чим я живу. Маска прикрашає нас зовнішнє, перевтілення відбувається зсередини і представляє собою міцний фундамент:

"... кожний, хто слухає ці мої слова й виконує їх, подібний до розумного чоловіка, який збудував свій дім на скелі," - говорив Ісус
Матвія 7:24
Ось де джерело зміненого життя, ось де покоїться змінене життя, ось де перевтілення буде твердо стояти серед бурі.

Євангеліє і Дух можна сказати одним словом: Ісус. У Ньому і лише в Ньому, я можу досягти свого Богом даного потенціалу.

"Манна" на сьогодні:

Лише у Христі!
-----------------------------------------------
(1) Тому, коли хтось у Христі, той - нове створіння. Старе минуло, настало нове. 2 Коринтянам 5:17
(2) Заклик віри у Євангеліє:
(3) Все Писання - надхненне Богом і корисне, щоб навчати, докоряти, направляти, виховувати у справедливості, щоб Божий чоловік був досконалий, до всякого доброго діла готовий.
2 Тимофію 3: 16-17
http://www.marketingjournal.org/the-continuous-transformation-imperative-john-hagel/

Ingen kommentarer: