lørdag 7. april 2018

Жити життям Воскресіння

Оскільки багато хто з нас досі перебуває в атмосфері Великодня, я хочу поставити наступне питання:
"Ви коли-небудь замислилися над роллю Духа у воскресінні Ісуса Христа?"
Якщо б мені треба було поставити це питання на біблійному занятті, то я впевнений, що відповідь багатьох була "так!" – і якщо ви слідкуєте за цим блогом деякий час, тоді ви знаєте, що Дух - це Творець. Історія творіння говорить нам, що саме подих Бога зробив Адама людиною живою (1) та якщо ви відвідуєте Армію Спасіння, швидше за все, ви стверджуєте, що вірите у відродження Духом Святим (2).

Павло багато молився за Ефесян. В одній з таких молитов він молився, аби вони пізнали Божу:

"...безмірну велич сили в нас, що віруємо за виявленням потужної сили Його, яку виявив Він у Христі, воскресивши із мертвих Його, і посадивши на небі праворуч Себе…"
До Ефесян 1:19-20
Ісус прямо говорив, що ця сила є Святий Дух (3). Тому, завтра вітаючись з людьми, я буду говорити: "Христос воскрес!". Я теж вірю в таємницю того, що ця сила, яка воскресила Його з мертвих призначена й для мене. Тому, пам’ятаючи про той факт того, що я як віруючий живу життям Воскресіння, навіть якщо й живу тут, на землі, стає життєво важливим для постійного розкриття дарів Духа.

Сьогоднішня "манна":

Життя Воскресіння передбачає розповсюдження сили Святого Духа
----------------------------
(1) Буття 2:7
(2) Ми віримо, що для спасіння необхідне покаяння перед Богом, віра в Господа нашого Ісуса Христа та духовне відродження Духом Святим. (Сьома доктрина Армії Спасіння)
(3) Діяння Апостолів 1:8

Ingen kommentarer: