lørdag 31. mars 2018

"Підтримуй полум'я вогню – не чекай на інших!"

До розкриття дару Духа входить підтвердження того, що ви це зробили. Це відповідає біблійному принципу - вірити серцем своїм та устами визнавати (1). Проте, дуже важливо, аби ми також підкріпляли один одного.

На минулому тижні я писав про надану мені можливість на щорічному Конгресі у 1973 році свідчити про хрещення Святим Духом, і тоді кілька людей підходили до мене та підтримали в тому, про що я говорив. Один з таких людей був головний спікер на Конгресі, генерал Кларенс Уайзман. Він підійшов до мене з ще декількома молодими людьми та сказав: "Підтримуй полум'я вогню – не чекай на інших!"
Дуже часто ми знижуємо темп, тому що одночасно намагаємось чекати всіх бажаючих долучитись до того ж самого руху. Але так ніколи не буде, щоб " всі " були частиною того ж самого руху. Коли чимала кількість людей знаходяться в однаковому русі, це називається пробудженням. Однак, навіть у часи пробудження, з'являються люди, які будуть триматися подалі від "руху". Генерал Уайзман знав це, і він заохочував та підтримував молодь у тому, аби "горіти" для Господа.

Кілька місяців тому я писав про відносини між Павлом і Тимофієм «наставник-учень» (2). Кілька з більш ніж 90 блогів торкнулися питання важливості підкріплення та емоційної підтримки, що настільки очевидно в посланнях. Ось, наприклад, відрадно бачити, як Павло підкріпляв Тимотея, називаючи його

"правдивим сином у вірі"
1 Тимотея 1:2а (3)
і як він підкріпив дар Духа в ньому:
З тієї причини пригадую тобі, щоб ти оживив дар Божий, який у тобі через покладання рук моїх. Бо Бог дав нам не духа страху, а сили, любові й поміркованості.
2 Тимотея 1:6-7 (4)
Це показує, наскільки важливо підкріпляти тих, хто рухається в правильному напрямку.

Сьогоднішня "манна":

Я хочу підкріпляти людей, які знаходяться на правильному шляху
---------------------------------
(1) Римлянам 10:9-10
(2) ТУТ ви знайдете посилання на англійську версію
(3) Англійською мовою див: "Емоційна підтримка та підзвітність"
(4) На англійській мові див.: "Наставник - тямущий та прямолінійний"

Ingen kommentarer: