mandag 26. februar 2007

”Nadia 27 – waiting for you!”.

“Spam” kalles uønsket post som havner i innboksen på datamaskinen min. Dersom du er bruker av internett, har du sikkert opplevd å få spam. Jeg har skiftet adresse et par ganger, og det varer som regel noen måneder før det begynner å dukke opp på nytt. Men så er det ”på´an igjen”.

Internett er verdens speil. Det denne verden har å tilby, tilbys også på internett. Det gjelder også fristelsene. Jeg tror ikke nødvendigvis at utvalget av fristelser er blitt så mye større etter at internett kom, men det er kommet veldig nær. I tillegg kan du la deg lede inn i fristelse uten at noen oppdager det. Du behøver ikke å kjøpe et manneblad for å se porno eller oppsøke et spillested for å gamble. Du kan sitte foran skjermen din, og forlate den tilsynelatende like from som du alltid har vært, men hva har du ”spist”?

Da Satan fristet Jesus til å gjøre steiner til brød, svarte Jesus at mennesket lever ikke av brød alene, men av "hvert ord som kommer fra Guds munn"*.

Jesus er så tydelig på at det er ting i tillegg til mat som er viktig for et menneskes helse og velvære. Han viste også til den virkelig næringsrike maten for utvikling og vekst: Ordet som kommer fra Guds munn!

Dannes det en pol, vil det snart dannes en mot-pol. Finnes det god åndelig føde vil det snart finnes dårlig. Det kan også gå den andre veien. Etter mange år i narkotikaens helvete, slo ”Willy” fast at det måtte jo være en himmel også siden det var så mye helvete. Han søkte himmelen og fant den.

Har du opplevd hvor ødeleggende det kan være å ta inn slikt som bare bryter ned?

Du er ikke alene. Vi er mange som har gått ned den gata. Motpolen til dette er at det finnes noe godt. Jeg kjenner en som er prøvd i alt, men som ikke falt i fristelse, og han er der for å gi deg en ny start og for å fylle ditt liv med det som bygger opp:”Jesus 33 – waiting for you!”.

Han kan til og med installere åndelig spam-filter!
----------------------------------
”Mennesket lever ikke av brød alene men av hvert ord som kommer fra Guds munn”
Matt. 4:4
Publisert: Krigsropet nr. 9-07

Ingen kommentarer: