fredag 20. november 2009

Så lenge det heter «i dag»

Det er gjort mange refleksjoner om at det bare er dette øyeblikket vi faktisk har. Derfor er det underlig at vi blir like overrasket hver gang livets (og dødens) realitet møter oss. Forfatteren av Hebreerbrevet fokuserer på dette flere ganger:
    Dere skal heller oppmuntre hverandre hver dag, så lenge det heter «i dag», så ingen av dere skal la seg bedra av synden og bli forherdet.
    Hebr 3:12-15
I dag skal jeg til Island. Temaet for helga er den åndskampen vi står i. Det er så lett å bli bedratt – særlig når man er ny på veien. Mange av dem som er blitt med i Reykjanesbær de siste par årene er det. Jeg håper at jeg kan være med å oppmuntre dem! Tenk om jeg alltid kunne få være en oppmuntring så lenge det heter «i dag» - det er litt av en drøm.

2 kommentarer:

Katherine Seedell sa...

Interessant. Håper du får det topp på Island. Island vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte, for der fant Herren meg!

Men hva er dette med Reykjanes? Jeg følger så lite med nå for tiden. Må ta meg en tur snart, jeg også. Eneste jeg har erfart fra Islandsk kristenhet i det siste er han på TV som startet Gospel Channel. Han er fabelaktig. Er så glad for at Island har en slik åndshøvding!

Kos deg!

Jostein Nielsen sa...

Hei igjen

For drøye to år siden fikk Ester og Wouter ordre til Island for å åpne arbeid i Reykjanesbær. De har allerede en liten forsamling og for et år siden kjøpte FA et hus på den gamle militærbasen. De har ypperlige muligheter der - og det skjer ting hele tiden. I går kveld var det enda en som ble frelst.

Herren med deg Katherine!