lørdag 28. juni 2014

Sann forkynnelse

Frelsesarmeens årskongress er i full gang. Det er mye jeg liker ved kongress, men jeg så lenge jeg kan huske, har forventningen til forkynnelsen stått øverst. Jeg har ingenting imot at det skjer tegn og under – jeg fryder meg over det, men det viktigste er likevel at forkynnelsen er sann:
Jesus dro da igjen over til den andre siden av Jordan, til stedet der Johannes hadde døpt. Der ble han en tid. Mange kom til ham, og de sa: «Johannes gjorde ingen tegn, men alt det han sa om denne mannen, var sant.»
Joh 10:40-41
Kommandør Jim Knaggs er en glimrende kommunikator og er opptatt av å nå mennesket med budskapet om Jesus i vår tid. Du kan lytte til ham HER når han taler i kveld. Jeg er så heldig at jeg får tolke ham, og trenger all den forbønn jeg kan få slik at budskapet ikke svekkes av tolkingen – målet er at mennesker skal komme til tro: «Og det var mange der som kom til tro på Jesus» (v 42) .

Dagens ‘manna’:
Sann forkynnelse fører til tro!
Min bønn om at det skal skje i kongressen gjelder også for stevner, festivaler og møter i løpet av sommeren. Nå tar jeg «nett-pause» fram til 1. august og ønsker deg som følger bloggen min en velsignet sommer!
-----------------------
Denne refleksjonen er en del av et Dypdykk i Johannes

1 kommentar:

Ingar sa...

Ønsker deg og dine en velsiget god sommer tilbake, Jostein!